I kampen Løv-Ham – Hovding som ble spilt på Fyllingsdalen stadion søndag 13.05.2018, ble der tatt ut to G15 spillere i troppen, Thomas Rinde & Tobias Larsen.

Før kampen.:

«Dette er to spillere som jeg mener er klar for å prøve seg på senior nivå, de er gode teknisk og har fysikken»

– Fredrik Hansen – Trener til guttene og G15.

Tobias Larsen

Startet kampen, han startet som sentral midtbane, ett sted på banen hvor det ligger ett stort ansvar. Det så ikke ut som at det var noe som påvirket prestasjonene til Tobias, han så ut til å trives i rollen og fant raskt kjemien med resten av spillerne. Tobias spilte hele kampen og kan være fornøyd med egen prestasjon i sin første senior kamp.

Thomas Rinde

Startet kampen på benken. Etter 65 min. var det klart for deby! Thomas gikk inn på høyre kanten. Thomas var involvert flere ganger, og kom til innlegg ett par ganger. Thomas framsto som uredd og virket trygg med ballen. Definitivt en spiller som kan håndtere dette nivået. Thomas kan se tilbake på en god første kamp på senior nivå.

Etter kampen.:

«Dette er to spillere som helt klart holder dette nivået. Det fikk de vist her i dag! Vi møtte ett Solid lag i dag. Tobias og Thomas framsto trygg i spillet sitt og fant raskt flyten med resten av laget, innsatsen var upåklagelig».

– Ruben Hellesøy – Trener A-laget