I Runde 2 gjestet Løvene Skjergard på Rong Kunstgras. Ved kampstart kl. 19:00 var det 15-20 meter vind i kastene.

Dette gjorde at det ble en utfordrende kveld med fotball.

Løvene best i gang, og etter 9 spilte minutter blir Joachim Wiik felt rett utenfor 16 meteren som siste mann! Rødt kort til vertene. Frisparket Fra Christian Heimark går rett over mål.

I 17.min; Skjergard angriper og kommer til innlegg fra høyre side. Pga. sterk vind får Løv-Ham problemer med å klarere ballen og den detter ned i beina til en Skjergard spiller som tupper ballen i mål. 1-0!

I 19.min; Løvene svarer umiddelbart, etter ett flott angrep finner Thomas Nordås, Jørgen Eriksen inne i 16 m som setter ballen enkelt i mål. 1-1!

I 20.min; Løvene har kontroll og spiller seg fint igjennom midtbanen til Skjergard, ballen finner Christian Heimark som prøver ett skudd fra rundt 16 meter, ballen går opp i krysset til høyre for målvakten. Løvene har snudd kamp på få minutter og stillingen står 1-2 til Løvene.

Etter dette tar vinden seg kraftig opp og det er tydelig at begge lag får utfordringer med spillet sitt. Resten av omgangen er det mye fram og tilbake på midten. Lagene går til pause med stillingen 1-2.

2 Omgang blir mye det samme som slutten av første omgang. For oss på siden virker det som om temperaturen har falt og vinden har økt enda mer. Løv-Ham kommer til store sjanser men klarer ikke sette ballen i mål! På andre siden kommer vertene til flere innlegg og får en del corner. På grunn av vinden er blir det vanskelig å forsvare seg, men løvene i bakerste rekke gjør en solid kamp og rydder unna. Det blir mye kriging på slutten av kampen.

I 80 min. ser Joachim Wiik en uoppmerksom målvakt som slipper ned ballen for å ta utspark. Joachim kriger til seg ballen og det står 1-3 til løvene.

Luften går litt ut av vertene, samtidig som Løvene våkner og setter inn ett siste gir!

I 82. min angriper løvene igjen, Joachim Wiik finner Thomas Nordås på 8 meter, som enkelt setter ball i mål. 1-4

I 83. min. Joachim Wiik kommer seg inn fra siden på 16 meteren og legger inn til en umarkert Anders Fossberg som klinker ballen i mål fra 11 meter. 1-5

I 85. min kommer Løv-Ham igjen på kanten for innlegg, men i en duell med 2 Skjergard spillere, blir en Skjergard-spiller skadet og trenger så pass assistanse at kampen blir blåst av i 85. min etter avtale mellom lagene og dommer.

Løvene ønsker god bedring til denne spilleren!

Kampfakta.:

17 min    Mål – 1-0 Skjergard – Spiller No.10

19 min    Mål – 1-1 Løv-Ham – Jørgen Eriksen. Assist Thomas Nordås

20 min    Mål – 1-2 Løv-Ham – Christian Heimark.

80 min    Mål – 1-3 Løv-Ham – Joachim Wiik.

82 min    Mål – 1-4 Løv-Ham – Thomas Nordås. Assist. Joachim Wiik.

83 min    Mål – 1-5 Løv-Ham – Anders Fossberg. Assist. Joachim Wiik.

Slutt resultat 1-5