Jenter 17 består av 15 aktive jenter som stortrives med fotballen. De er ofte med på cuper og turneringer, se bildene for litt av hva de har vært med på de siste månedene.

I årets sesong skal jentene spille 1. divisjon J17. Vi har også et klubbsamarbeid med Bønes IL som gjør at vi skal stille lag sammen med Bønes i J19 serien. I tillegg har vi både et 7 er damelag og et 11 damelag i 5. divisjon i klubben. Det er dermed mange flotte muligheter til å spille fotball for de som har lyst.

Vi skulle svært gjerne hatt noen flere jenter med på laget. Vi søker derfor etter deg som har lyst til å være med på laget. Vi går alltid for å vinne og lykkes ofte med det. Men enda viktigere er at vi har det kjekt sammen og får mange flotte opplevelser i lag. Til sommeren skal vi til Gothia cup og det gleder de seg veldig til.

Om du er interessert eller har spørsmål så kontakt vår hovedtrener Bertil Søfteland på telefon 97419760, trener Cristian Perez på telefon 93447498; eller vår lagleder på telefon 99284021.

Håper vi hører fra deg – Bli med da vel!