Lørdag 7. april samlet klubben seg på Fyllingsdalen stadion for å markere starten på sesongen.

Av Ruben Hellesøy, styremedlem

Spillere, lagledere, familie og venner samlet seg til kick-off for å markere starten for årets sesong. Kaker var bakt, konkurranser planlagt, og A-laget skulle spille vennskapskamp.

Vi er opptatt av et godt samhold i klubben. Det var da utrolig kjekt å se at folk tok seg tid på en lørdag til å samles rundt fotballen. Med utstyrstelt, sparkekonkurranse, og noe mat og drikke viste alle de som bidro ekte dugnadsånd. Dette la forholdene godt til rette for et vellykket arrangement, sier Tor-Erik Eide, nyutnevnt styreleder for Løv-Ham.

Samtlige lag fikk også tatt lagbilder, og disse blir publisert på hjemmesiden så snart de er klar fra fotograf.

De fremmøtte fikk også en fotballoppvisning utenom det vanlige. A-laget spilte vennskapskamp mot 6. divisjonslaget Fure IL. En solid forsvarsfirer med en trygg offsidelinje sørget for kun ett baklengsmål til pause. I andre omgang våknet løvene for alvor og sørget for en overbevisende 4-1 seier.

A-laget viste en fantastisk innsats og vant en tøff kamp mellom to vennskapslag. At vi samtidig klarte å få til en trio og 4. dommer, skapte en god ramme rundt kampen, sier Eide.

En stor takk til sponsorer, og alle medlemmene våre som var med å bidra til at dette ble en fin dag!

(Se bilder galleri fra klubbdagen under Innlegget)