Paradis  VS  Løv-Ham 1

Dato: 26.05.2018

Kampstart: 13:00

Sted: Paradis Fotballbane

1 – 2

‘’Maraton i ekstrem varme’’

På denne nydelige sommer dagen gjestet Løvene Paradis på Paradis fotballbane.

Termometeret viste 26 grader og med solen på sitt høyeste, null skyer i siktet, ble dette ett maraton i ekstrem varme for de som spilte. Begge lag var klar over hvor viktig det var å få med seg poeng i denne kampen for å henge med i toppen. Det ble en spennende kamp med mye ball berøring av begge lag. Til tross av varmen var det høyt tempo i hele kampen! Løvene presset på å Paradis slapp ikke mye til i første omgang. Etter første innlagte drikke pause kommer Jørgen Berstad seg løs på venstre kanten og fikk lagt inn til en umarkert Kim møller som kunne enkelt sette inn 0-1 til Løvene. Lagene går til pause 0-1.

Kampen fortsatte i samme tempo etter pausen. Andre omgang byr på stolpe skudd fra begge lag å mye kriging på midten. Løvene viste seg meget solid i bakerste rekke, og avverget Paradis å komme til de helt store sjansene. I 80min på corner fra Paradis blir ballen klarert i en Paradis spiller og i mål. 1-1.

Løvene fortsatte å holde presset oppe, å i 84 min finner Christer Johansen, Petter Maaland som tar en frekk tunnel på paradis sin midtstopper rett utenfor 16 meteren, og der etter banker ballen i krysset til ellevill jubel for løvene!

Kampen ender 1-2 og Løvene kan igjen trone tabellen toppen.

 

Kamp fakta.:

36 Min – Mål 0-1 Løv-Ham ved Kim Møller, assist Jørgen Berstad

45 Min – Pause

80 Min – Mål 1-1 Paradis (etter corner)

84 Min – Mål 1-2 Løv-Ham ved Petter Maaland, assist ved Christer Johansen

Slutt resultat etter 90 spilte min: 1-2