Det var spente barn og voksne som etter en lang sommerferie møttes til Cup i helgen. Innsatsen til alle jentene var upåklagelig og det var umulig for oss voksne å se at jentene har hatt nesten 2 mnd. sommerferie. Både stemning og innsats var helt på topp.

I første kamp var Løvinnenes motstander Nymark-blå. Det var en kamp som Løv-Ham spillemessig førte i store perioder  -med en rekke angrep og skudd på mål. Nymark hadde imidlertid en vært eminent og velutviklet keeper som reddet dem fra baklengs etter en rekke flotte Løvinneangrep. Kampen endte med 2-0 til Nymark, men Løvinnene vant selvtillit og mestring etter sin innsats og ballbesittelse.I kamp 2 møtte vi laget Baune Hvit. Løvinnene våre gikk uredd ut på banen og ledet lenge 3-1. I slutten av kampen reduserte Baune, og med bare få sekunder igjen av kampen så utlignet de til 3-3. Løvinnene hadde nå bare så vidt tid igjen til et raskt angrep….og for et angrep. Flott pasningsspill fra midtbanen ut til venstre ving, kjapp pasning videre inn i midten til Andrea og vips; 4-3 og seier til Løvinnene.I siste kamp møtte vi Askøy Enhjørning.

Jentene spilte solid og rodde komfortabelt hjem en 2-0 seier. Alle var enig om at det var utrolig kjekt å komme i gang med høstsesongen og både store og små storkoste seg på Nesttun idrettspark.