Løv-Ham 1 tok i mot Smørås 3 på Fyllingsdalen stadion Søndag kveld kl20:00.

Det ble en Regnfullaften. Det bøttet ned under hele kampen, noe som skapte utfordringer for begge lag.Løvene gikk høyt ut og dominerte største delen av 1 omgang. I 35.min etter ett innlegg, finner Anders Fossberg, Christian Jellestad som setter inn 1-0 til løvene.

Lagene går til Pause på stillingen 1-0.

Andre omgang starter med ett høyt press fra gjestene. Løvene lar ikke vente på seg og svarer med å sette inn ett ekstra gir. Her fra og ut er det løvene som styrer kampen. I 54 min etter ett flott angrep, finner Raymond Daae, Espen Bakke inne i boksen som får headet ballen i mål. 2-0 til Løvene.Vingene til Løv-Ham får nå mer og mer rom på kantene. I 84.min. etter flere flotte angrep, finner Sindre Bjordal, Kim Møller som hælflikker ballen i retur til Sindre som banker ballen i mål! 3-0 til Løvene!

Dette ble en flott fotball kamp på tross av det regnfulle været! Mye bra enkelt prestasjoner, angreps spillet var solid og forsvarsspillet var eksemplarisk. Vel fortjent seier til Løvene.

BB går til Espen Knudsen & Jakob Havsgård.

Neste kamp for Løv-Ham 1 er Borte mot Hovding Torsdag kl 20:00

Kamp fakta.:

35min 1-0 Løv-Ham ved Christian Jellestad (assist Anders Fossberg)
Pause
54 min 2-0 Løv-Ham ved Espen Bakke (assist Raymond Daae)
84 min 3-0 Løv-Ham ved Sindre Bjordal (assist Kim Møller

Sluttresultat etter 90 minutter. 3-0 til Løv-Ham