Etter en lang sommerferie var sesongen i gang igjen. Løvene som troner toppen av tabellen tok i mot Austevoll 2 i 9 runde på Fyllingsdalen stadion. Løvene gikk høyt ut fra start og i 9 min, etter ett flott angrep fant Sindre Bjordal, Raymond Daae inne foran mål, som enkelt satt inn 1-0.
Etter dette satt Austevoll opp ett høyt press og på corner i 25min fikk Austevoll redusering i form av ett uheldig selvmål. Her fra og fram til pause ble det mye fram og tilbake, Løv-Ham slet med å komme seg inn i kampen igjen og etter mye rufsete spill, gikk lagene til pausen på stillingen 1-1.
Pause praten må ha hjulpet, for det var ett annet Løv-Ham lag som entret banen klar for andre omgang.
Løvene gikk rett i angrep og satte listen for andre omgang. I 65 Min får Aleksander Mikkelsen en åpning og drar til fra 25m, ballen ligger klistret i krysset! 2-1 til løvene! Løvene fortsetter det høye presset, og vinner ballen høyt på banen gjentatte ganger, og i 70min etter mange sjanser inne i boksen til Austevoll, bli Løv-Ham tildelt straffe. Toppscorer Jørgen Berstad legger ballen på elleve metersmerket og setter den iskaldt midt i mål 3-1. Nå går alt på skinner for Løvene som fortsetter det høye presset og i 70 min blir nok en gang forsvaret til Austevoll utspilt. Petter Maaland setter ballen i mål etter ett solid angrepsspill. I 90 min får Austevoll straffe etter en kontring.

En solid og viktig seier til Løvene som nå ligger på 1.plass 4 poeng foran 2.plassen i avdelingen.

Kamp fakta.:
9 Min – Mål 0-1 Løv-Ham ved Raymond Daae
25 Min -Mål 1-1 Løv-Ham ved Jakob Havsgård (selvmål)
Pause 1-1
65 Min –Mål 2-1 Løv-Ham ved Alexander Mikkelsen (langskudd)
70 Min – Mål 3-1 Løv-Ham ved Jørgen Berstad (straffe)
85 Min –Mål 4-1 Løv-Ham ved Petter Maaland
90 Min- Mål 4-2 Austevoll (straffe)
Slutt resultat etter 90 spilte min: 4-2