Med ekte fotballglede i ekte sommervarme er Smørås denne helgen arrangør for deres tradisjonsrike Ramudden Cup.

IL Løv-Ham Løvinnene J09 spilte 3 kamper under eventyrlig sommervarme, lørdag 26. mai, -og for noen kamper vi fikk se.

Løvinnene har igjennom vinteren 17/18 deltatt i 3 vintercuper og gått på 9 strake tap med få (om noen) nettkjenninger. Men løveunger vet at øvelse gjør mester og når løvinner trener og spiser, ja da blir de sterke og farlige. I dag var det 3 lag som fikk merke nettopp dette.

6 – 4     IL Løv-Ham Løvinnene – Smørås Diamant

I første kamp var det Smørås Diamant som skulle få erfare et formsterkt jentelag fra Dalen.

Etter 10 minutters spill lå Løvinnene under med 1-3 til bortelaget, men mesterlig selvdisiplin og noe taktiske justeringer med pepp-talk fra sidelinjen fra den eminente trener Christian Gundersen, så snudde kampbildet seg. Et viktig element var også at Linneas pappa hadde tatt med 2 bøtter og svamper på sidelinjen. Jentene fikk god avkjøling som bidro til å holde holdet kaldt og gløden oppe.

Etter 28 minutters spill blåste dommeren av kampen på stillingen 6-4 til Løvinnene.

En kjærkommen og velfortjent seier ble feiret med Krone-is til alle.

6 -1     IL Løv-Ham Løvinnene – Nymark GO

I andre kamp hadde Løvinnene fått blod på tann. De var tydelig sulten på mer og jentene begynte etterhvert å stråle av selvtillit.

-På sidelinjen stod flere ivrige jenter og spurte om å få bli byttet inn. Ivrige foreldre heiet laget fram og Løvinnene stormet fram til en 6-1 seier.

4-5      IL Løv-Ham Løvinnene – Smørås Gull

I siste kamp begynte Løvinnene litt forsiktig, mens Smørås Gull hadde nok fått seg noen tips på hva som ventet. De kjørte hardt på fra første stund og det tok ikke mange minuttene før Løvinnene lå under med 0-4. Løvinnene samlet seg og kvesset sine klør. Med godt forsvarsspill, taklinger og gode pasninger, så presset Løvinnene sin motstander stadig lenger bakover på banen.

Ivrige trenere og foreldre fulgte spent med fra sidelinjen og kampen stå og vippet på 4-4 til det var noen minutter igjen. Smørås Gull fikk imidlertid inn en fin kontring og vant til slutt 4-5.

Oppsummert

Dette handler selvsagt ikke om å vinne, men å delta. For Løvinnene var det imidlertid ekstra kjekt å kjenne på gleden med å spille sammen, og kjenne på mestringsfølelsen når ting de har øvd på fungerer.

Alle barn og voksne har storkost seg på CUP og alle gleder seg stort til neste høydepunkt.

Da skal jentene for aller første gang på Weekend samling og Voss Cup.

-Gjett om det er noen som gleder seg?

Spillerbørs (terningkast)

Saoirse Barron (6)

Emile Steffensen (6)

Andrea Nilsen Reed (6)

Sofie Stuestål (6)

Linnea Fyllingen Barhaugshøgda (6)

Isabel Fasmer Gulbrandsøy Aspee (6)

Maria Camila Zamora Furnes (6)

Leah Kristine Fredriksen (6)

Leah Riise Gundersen (6)