Kampstart: 20:00

Sted: Fyllingsdalen stadion

4 – 2

Løvene tok imot Hovding hjemme i Fjerde runde!

Ett Løv-Ham, preget av skader og flere forfall tok imot ett solid Hovding hjemme i fjerde runde. Det var en nydelig vår kveld i Fyllingsdalen der alt lå til rette for en god fotball kamp.

Noe å merke seg.: Løv-Ham Hadde med seg 2 debutanter i kampen. Hvor 1 startet (Tobias Larsen) på midtbanen. (spilte 90min)

Hovding startet med å få ett litt «heldig» straffe etter 10 min. Det ble en jevn første omgang hvor det var mye fram og tilbake. Løvene økte presset på slutten av omgangen og fikk betalt, Jørgen Berstad kom seg fri på kanten, parkerte backen til Hovding og fikk utlignet til 1-1 rett før pause.

Løvene fortsatte presset i andre omgang, og mål tyven Raymond Daae fikk snappet ballen fra Hovding forsvaret og satte enkelt inn mål nr .2!

I 60min, Corner til Hovding som fikk uttelling og det sto 2-2.

Etter 65min var det klart for debutant nr. 2 (Thomas Rinde), som tok plass på høyrevingen.

Etter noen rokeringer å bytte i angrep, satte Løvene enda større press og fikk igjen uttelling. Kim Møller satt inn 3-2 etter 75 spilte min.  Etter det, ble det fram og tilbake fra begge lag, men en lang pasning til Kim møller som tok nydelig i mot ballen og kriget seg forbi forsvaret, rundet keeperen, kunne til stor fornøyelse, trille ballen i mål og det sto 4-2 til løvene.

Hovding fikk ett «feil» dømt straffe i 89 min, som traff stolpen ut.

Etter 90 min stod der 4-2 og løvene kunne kassere 3 velfortjente poeng i vår solen på Fyllingsdalen stadion. Løvene topper med dette tabellen etter 4 spilte runder.

KAMP FAKTA

10 min – mål 0-1 Hovding (straffe)
40 min – mål 1-1 Løv-Ham ved Jørgen Berstad
45 Min – Pause
55 min – mål 2-1 Løv-Ham ved Raymond Daae
60 min – mål 2-2 Hovding (corner)
75 min – mål 3-2 Løv-Ham ved Kim Møller
83 min – mål 4-2 Løv-Ham ved Kim Møller

Slutt resultat etter 90 spilte min: 4-2