«Viktig kamp, mot solid motstander«

Løv-Ham 2 gjestet Hasunds hund på «Mølleren« søndag 26.08.18 kl 18:00.

Alt lå til rette for en flott kveld med fotball.

Kampen startet i ett rolig tempo, der det virket som lagene følte litt på hverandre. Løv-Ham hadde de fleste sjansene de første minuttene og etter 10 min kommer det ett innlegg fra Jørgen inn fra høyrekanten til en upresset spiss som står på 7 meter og uheldigvis setter ballen på feil side av stolpen. Der burde det vært scoring! Rett etter på i 16 min på en dødball scorer Hasunds Hund. 1-0

Etter det var det mye fram og tilbake fra begge lag, som kom til brukbare sjanser, og i 37 min etter en flott kontring finner Aleksander, Jørgen som setter ballen i mål. 1-1.Lagene gikk til pause med stillingen 1-1.

Andre omgang startet med flere Løv-Ham sjanser, men nok en gang på dødball i 53 min. scorer Hasunds Hund. Løvene har satt opp presset og får en fortjent utligning etter mye press på Hasunds mål. 65min og nok en gang er det Jørgen som setter fart og scorer 2-2. Løvene holder presset oppe, Hasund får ikke komme til de store sjansene i andre omgang, men på en corner etter litt kaos i feltet treffer ballen tverrllegger , men blir kjapt snappet av Løv-Hams keeper. Løv-Ham hadde mange store sjanser etter dette, men en solid Hasund keeper redder dem flere ganger. Hasunds keeper er uten tvil deres beste spiller i denne kampen. I 85 min blir Løv-Ham tildelt frispark på rundt 20 meter. 2 mål scorer Jørgen legger ballen til rette.. det blir stille. Så smeller det! Ett nydelig frispark klistret i lengste kryss!! 2-3 til Løvene!!!!

Kampen ender 2-3 til Løv-Ham etter 90 spilte minutter.

En solid og viktig seier til Løvene som nå har 19 poeng og ligger på 2.plass,med 2 kamper mindre spilt enn Njardar-Tysnes som leder med tabellen med 24 poeng.

BB – Jørgen Berstad Holm

Kamp fakta.:

16 Min – Mål 1-0 Hasunds Hund

37 Min – Mål 1-1 Løv-Ham ved Jørgen Berstad Holm – Assist. Aleksander

Pause 1-1

53 Min – Mål 1-2 Hasunds Hund

65 Min –Mål 2-2 Løv-Ham ved Jørgen Berstad Holm.

85 MinMål 2-3 Løv-Ham ved Jørgen Berstad (Frispark fra ca. 20m)

Slutt resultat etter 90 spilte min: 2-3 Til Løv-Ham